Påmelding til renn

Man melder seg på til renn via www.minidrett.no (app eller webside).

Sjekk info om renn i terminlisten i Buskerud skikrets / Skiforbundets terminliste eller i Hemsedal ILs kalender, eller søk i minidrett.

Hemsedal IL medlemmer, som har betalt treningsavgift til alpingruppa, melder seg på via minidrett, SENEST EN dag innen fristen, og huker av for at klubben betaler. 
Alpingruppa godkjenner og betaler så påmeldingene med jevne mellomrom, og senest når det er siste frist (derfor blir ikke påmelding godkjent direkte når man melder seg på).
Er man forsent ute, fungerer det ikke å huke av for klubben betaler. Dvs er man en dag forsent ute (dvs fristen som står i terminlisten), må man betale online direkte for å få meldt på. Etter det må man selv ta kontakt med arrangør og spørre om det er mulig å etternamelde. Etteranmeldte løpere betaler selv (klubben dekker ikke etteranmeldinger).

NB! Påmelding til renn som Bama (frist innen 31.12) og Donald må gjøres tidlig på sesongen da det kan bli fulle klasser innen påmeldingsfristen er ute.
Til Telenorlekane (landsfinale U14) og Hovedlandsfinale (U16) må man ofte melde seg på tidlig for at kretsen skal få en oversikt over hvem som skal delta og organisere trenere, lagledere og overnatting (men det forutsettes at man deltar i minst fire kretspuljekvalikrenn+ et super Grenn i kretsen).

Til sonerenn, E-CO, FISrenn m.m. melder man ikke på før tidligst en uke i forkant, og senest en dag innen fristen. 

Hvis man er meldt på et renn, og må melde seg av rennet av forskjellige grunner MÅ man ta kontakt med arrangør for å få refundert startavgiften til kontonr. 2367 20 33462 ,(det går ikke automatisk!). Hvis man ikke deltatt i et renn som klubben betalt startavgift for, må man selv betale for neste startavgift / må man refundere startavgfiten til klubben!

NB! Hvis du er medlem i flere klubber, husk å sjekk at riktig klubb står på påmeldingen (man kan ikke kjøre for forskjellige klubber i samme sesong, uten å ha sent en overgangssøknad).Levert av IdrettenOnline