Medtrenande

Postet av Hemsedal IL - Alpint den 25. Dec 2014

Hemsedal IL alpingruppa får mange spørsmål fra hyttegjester som ønsker å være med på våre treninger, spesielt i høytider som jul, vinterferie og påske.


Vi synes dette er veldig hyggelig og vil gjerne takke ja til alle!


Men det er alltid med forbehold om at vi har plass! Vi har mange som trener i racinggruppa (ca 25 stk U12-U16 + 13 FISløpere i helger og høytider).
I høytider som jul/nyttår og påske, da det er mye gjester i Hemsedal, får vi begrenset med treningstid og treningsløyper. Derfor kan vi ikke ta imot medtrenende i disse høytider. 

Ved å betale som medtrenende får man tilgang til vår lukkede facebookgruppe, hvor treningstider og endringer legges ut (her kan du be om å få bli medlem, hvis du betalt treningsavgift). Her kan dere melde dere på til trening, for å forsikre dere om plass på forhånd.
Evt. endringer i tider/skidisiplin/løyper skriver vi på den lukkete facbookgruppa, men kan ikke garantere at alle "medtrenende" får alle beskjeder.

Vi har treninger tir, tor kl 17-19 og ons kl 14-17. Endringer vil kunne skje på kort varsel.

I helgene er det som oftest renn men noen ganger er det lagt opp til trening.

I romjul (26-30.12) og påske har vi treninger flere dager/kvelder, men her er våre egne løpere prioritert og i år blir det dessverre ikke plass til medtrenende her. Vi kan anbefale å vurdere Skicamp i Solheisen eller Racingcamp med Mika.

Fra 2.1 er det vanlige treningstider, med kveldstrening og dagtrening onsdag.

Vinterferieuke 8 har vi vanlige treningstider ettersom det er skolefri i uke 9 i Hemsedal.
Det blir dagtreninger i Hemsedal i uke 9.

Vi kan dessverre ikke garantere at dere får beskjed ved evt. endringer på kort varsel.

Første påskedag arrangeres alltid Hemsedal ILs klubbrenn i Fjellheisen. Der er også "medtrenende" velkommen til å delta i egen gjesteklasse.


Pris for medtrenende er kr 300,-/trening, alternativt kr 2 000,-/sesong (des-mai)., alternativt løperavtale for medtrennede som sikrer jul og påsketrening.
Meld dere med navn, alder og mailadresse til info@alpingruppa.no og betal via kontonr.
2367 20 33462 (IBANnr NO4823671022181 og BIC (SWIFT) er SPTRNO22)
- merkes med "medtrenende + navn og alder på løper".

NB! Det forutsettes at man betalt før man kan delta i trening, men det er ikke en garanti at man kan få være med i trening, hvis det er fult (maks 12 FISløpere og maks 18 U14-16 løpere/trening), så ta kontakt og meld på først via mail; info@alpingruppa.no

Det forutsettes også at foreldre blir med og hjelper til på trening - sklir bort sne, bærer porter, m.m.

Setter også pris på om dere melder dere inn som medlem i Hemsedal IL og betaler medlemsavgift i HIL (husk å huke av for deres hovedklubb når dere melder dere på renn).

P.S. For de som ønsker å knytte seg mer til Hemsedal Idrettslag, og hjelpe til når vi arrangerer renn, m.m, som en del av alpingruppa (uten å representere HIL ved renn), har vi egne avtaler.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline