Medtrenande

Postet av Hemsedal IL - Alpint den 25. Des 2014

Hemsedal IL alpingruppa får mange spørsmål fra hyttegjester som ønsker å være med på våre treninger, spesielt i høytider som jul, vinterferie og påske.


Vi synes dette er veldig hyggelig og vil gjerne takke ja til alle!


Men det er alltid med forbehold om at vi har plass! Vi har mange som trener i racinggruppa (ca 25 stk U12-U16 + 11 FISløpere i helger og høytider). Ettersom vi ikke har så mange trenere og det er begrenset med kapasitet i bakken for trening i høytider, må vi begrense antallet medtrenende i høysesonger. Ved stor pågang begrenses deltagelse til U14 og eldre.

Ved å betale som medtrenende får man tilgang til vår lukkede facebookgruppe, hvor treningstider og endringer legges ut (her kan du be om å få bli medlem, hvis du betalt treningsavgift). Her kan dere melde dere på til trening, for å forsikre dere om plass på forhånd.
Evt. endringer i tider/skidisiplin/løyper skriver vi på den lukkete facbookgruppa, men kan ikke garantere at alle "medtrenende" får alle beskjeder.

Vi har treninger tir, tor kl 17-19 og ons kl 14-17. Endringer vil kunne skje på kort varsel.

I helgene er det som oftest renn men noen ganger er det lagt opp til trening.

I jul og påske har vi treninger flere dager/kvelder, men her er våre egne løpere prioritert og i år blir det dessverre ikke plass til medtrenende her.

Vinterferieuke 8 har vi vanlige treningstider ettersom det er skolefri i uke 9 i Hemsedal.
Det blir dagtreninger i Hemsedal i uke 9.

Vi kan dessverre ikke garantere at dere får beskjed ved evt. endringer på kort varsel.

Første påskedag arrangeres alltid Hemsedal ILs klubbrenn i Fjellheisen. Der er også "medtrenende" velkommen til å delta i egen gjesteklasse.


Pris for medtrenende er kr 300,-/trening, alternativt kr 2 000,-/sesong (des-mai).
Meld dere med navn, alder og mailadresse til info@alpingruppa.no og betal via kontonr.
2367 20 33462 - merkes med "medtrenende + navn og alder på løper".

NB! Det forutsettes at man betalt før man kan delta i trening, men det er ikke en garanti at man kan få være med i trening, hvis det er fult (maks 12 FISløpere og maks 18 U14-16 løpere/trening), så ta kontakt og meld på først via mail; info@alpingruppa.no


Setter også pris på omdere melder dere inn som medlem i Hemsedal IL og betaler medlemsavgift i HIL (husk å huke av for deres hovedklubb når dere melder dere på renn).


...og som sagt - veldig hyggelig med flere ivrige alpinister og foreldre på trening - velkommen!


Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc