Utstyret er brukt, men skigleden er helt ny

Postet av Hemsedal IL den 18. Nov 2019

Har du skiutstyr liggende som ikke brukes? Eller trenger du utstyr til årets skisesong? Utstyret du har lagt på hylla kommer til nytte igjen, og du kan gjøre deg klar til skisesongen for en billig penge. Det er smart å både kjøpe og selge brukt!

 

I Hemsedal Idrettslag ønsker vi å skape en god arena for kjøp og salg av brukt utstyr. Derfor har vi fått lov til å ha et bord på loppemarked på 

 

Skogstad Hotell søndag den 1. desember 2019 fra kl. 11.00 til 16.00

 

Her er det mulighet for å få solgt ski, støvler og skiutstyr som dere ikke lengere trenger, og for at andre å kjøpe utstyr rimelig.

 

Hvis du har noe utstyr, som du ønsker å få solgt skal du:

 

  • Leverer det til Skogstad Hotell søndag d. 1 des. mellom kl 08:00 og 10:30.
  • Alt utstyr som ønskes solgt leveres inn merket med pris, navn og telefonnummer + liste over alt det man selger inkludert priser.
  • Hemsedal Idrettslag får 25% av salgssummen.
  • Ikke solgte varer hentes umiddelbart etter kl. 16.00 d. 1. des av den enkelte eier.

 

HIL trenger frivillig som kan hjelpe til med å selge utstyret. Så hvis du har et par timer i overskudd, ta kontakt med daglig leder på dagligleder@hemsedalil.no 

 

Håper vi ses!

Hemsedal Idrettslag

Et bilde som inneholder utklipp

Automatisk generert beskrivelse

               

 

 


 

                   


0 Kommentar

Resultater Gravsetrennet

Postet av Hemsedal IL den 10. Nov 2019

Laurdag 30. november var det klart for årets Gravsetrenn. Rennet gjekk i klassisk stil og det var gode snøforhold. 

Resultater Gravsetrennet 2019.PDF

Startliste.PDF


Påmeldingsfrist var onsdag 27.11kl. 23.59. Eventuell etteranmelding skjer på Gravset på renndagen før kl. 11.30

For meir informasjon: Invitasjon til Gravsetrennet 2019.pdf
Løypekart Gravsetrennet.pdf
Gravset værstasjon   Gravset webkamera   Værprognose Gravset


Funksjonærliste.pdf

Vel møtt!


0 Kommentar

Forlengelse av vår sponsoravtale med Skistar Hemsedal

Postet av Hemsedal IL den 5. Nov 2019

Hemsedal Idrettslag har gleden av å formidle, at vi har forlenget vår sponsoravtale med Skistar Hemsedal i 3 år. Samarbeidet med Skistar er svært viktig for Hemsedal IL. De bidrar ikke bare til drift gjennom denne avtalen, men de også støtter til daglig leder stillingen og de fleste av våre prosjekter.  

SkiStar Hemsedal driver skianlegg, formidler overnatting, driver skiskole og skiutleie, samt sportshop i Hemsedal Skisenter. Skistar Hemsedal er en stor lokal bedrift med 50 fast ansatte, 300 på sesong og 450 inkl leietagere/innleide firma.

Skistar Hemsedal er en stor lokal sponsor. De er hovedsponsor for HIL, men i tillegg sponsor de også flere av undergruppene i Hemsedal IL

Hemsedal IL gleder seg derfor stort til å fortsette samarbeidet med Skistar Hemsedal. 


0 Kommentar

Forlengelse av vår sponsoravtale med SpareBank 1 Hallingdal Valdres

Postet av Hemsedal IL den 5. Nov 2019

Hemsedal Idrettslag har gleden av å formidle, at vi har forlenget vår sponsoravtale med SpareBank 1 Hallingdal Valdres i 3 år. Samarbeidet med SpareBank 1 er svært viktig for Hemsedal IL. De bidrar ikke bare til drift gjennom denne avtalen, men de også støtter til daglig leder stillingen og de fleste av våre prosjekter.  

SpareBank 1 Hallingdal Valdres er et 100 % lokalt finanshus bestående av bank, forsikring, regnskap og eiendomsmeglertjenester. Til sammen har de ca. 160 ansatte i Hallingdal og Valdres. De eies 100 % av to lokale sparebankstiftelser, SpareBankstiftelsen Hallingdal og SpareBankstiftelsen Øystre Slidre.  Dette betyr at overskuddet tilbakeføres til lokalsamfunnet vårt gjennom stiftelsesmidler. Her har det blitt gitt flere tilskudd til Hemsedal Idrettslag de siste årene. 

SpareBank 1 Hallingdal Valdres har forankret i sin strategi at de skal være en lokalbank, der arbeidsplasser, lokal næringsutvikling og det og bo og trives i Hallingdal er noe de skal  bidra til. Dette gjennom eierstrukturen, men også gjennom sponsing.

SpareBank 1 Hallingdal Valdres en stor lokal sponsor. Og det er hovedsakelig Idrettslag og lag/foreninger rettet mot barn og unge som prioriteres.

SpareBank 1 Hallingdal Valdres gleder seg derfor stort til å fortsette samarbeidet med Hemsedal IL og setter stor pris på den jobben som Idrettslaget og alle som er involvert gjør i Hemsedal. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline