Rabatt til klatreparken

Postet av Hemsedal IL den 4. Jun 2020


Hei alle HIL medlemmer

Dere har nå mulighet for å kjøpe sesongkort til klatreparken med rabatter! 

Høyt og Lavt klatrepark kjører juni tilbud og gir 30% på sesongkort som blir kjøpt mellom 1. - 10. juni. Kjøp på nett og bruk rabattkode: JUNI30

Idrettslaget sine medlemmer får 20% rabatt på sesongkort hele tiden, men sesongkort kjøpt i perioden 1.-10. juni får du altså 30% rabatt på! Er du idrettslagsmedlem og kjøper sesongkort etter 10.juni bruker du rabattkoden: HIL20

6. Juni åpner klatreparken! 

Siden klatreparken åpner litt seinere i år, holder de også åpent torsdager (fra kl. 15.00-20.00) i juni før sommerferien starter. Også er det åpent hver dag i sommerferien og høstferien, og helger til midten av oktober. Klatreparken vurderer, ut ifra hvordan været blir i oktober, å holde åpnet noen ekstra helger. Det vil også bli kveldsklatring med hodelykt til høsten. I tillegg blir det et hyggelig arrangement, kun for sesongkort, i desember.

Smitteverntiltak:

Klatreparken har fått godkjenning av kommunelegen til å åpne, og de følger til enhver tid FHI sine smittevernanbefalinger. Du skal kjenne deg trygg når du er i klatreparken. Det er derfor viktig at du ikke kommer i klatreparken dersom du har symptomer på luftvegsinfeksjon. Håndhygiene er viktig og alle skal bruke hansker (de har enkle hansker, som kan brukes mange ganger, til salgs her for 30 kr stk.). Og så må vi holde minst 1 meter avstand til hverandre som ikke er i samme familie/"kohort". Det betyr at alle må ta på seg sine egne seler, eller få hjelp av foreldre el.l. Instruktørene vil fortsatt gjøre en visuell sjekk av alle seler. Alle hjelmer blir desinfisert etter bruk, men om du ønsker å bruke din egen klatre- eller sykkelhjelm, er dette lov i år. For mer informasjon om smittevern se informasjon på nettsiden, www.hoytlavt.no.

For å unngå opphoping av mange mennesker vil parken i sommer gjøre det slik at man bestiller ankomsttid på nett. Bestiller du for eksempel med starttidspunkt fra kl.11.00, kommer du engang mellom 11.00-11.20. Tidspunktet kan bestilles samme dag. Starttidspunktet er ikke like nøye når du har sesongkort, fordi du trenger ikke opplæring hver gang og det er raskt å komme seg i gang. 

Bruk rabattkoden sesongkort2020 når du bestiller tid. 

Husk at aktivitet i klatreparken gir veldig variert trening både for armer, balanse, rygg og mage, noe som er bra i alle idretter. Det går fint an å bruke det som et utendørs "treningssenter", også for voksne:)


0 Kommentar

Hemsedal Idrettslag søker Daglig Leder

Postet av Hemsedal IL den 4. Mai 2020


Hemsedal Idrettslag søker Daglig Leder

Hemsedal Idrettslag er et fleridrettslag stiftet i 1890. Idrettslaget hadde i 2019 1145 antall medlemmer og driver organisert idrett i følgende 13 undergrupper: Fotball, Orientering, Klatring, Langrenn, Rulleski og Skiskyting, Alpint, Freex, Vollyball, Kampsport, Bordtennis, Ishockey, Sykkel og MOVE.

Vårt Idrettslag er i positiv utvikling med vekst i medlemmer, økt aktivitet og bedre fasiliteter, og søker nå en initiativrik og engasjert daglig leder til å lede og utvikle idrettslaget mot nye mål.

Som daglig leder får du et overordnet ansvar for å forvalte og utvikle idrettslagets verdier og ressurser på en effektiv og god måte. Din viktigste oppgave blir å følge opp planer og daglig drift slik at vi leverer et godt og variert tilbud til våre medlemmer.

Vår nye leder skal være en tydelig, samlende og inspirerende ressurs i videreutviklingen av Hemsedal Idrettslag. Som leder hos oss vil du få en allsidig og spennende hverdag. Det er derfor viktig at du god til å prioritere, og har evnen til å engasjere og motivere til frivillige til innsats.

Stillingsbeskrivelse

Daglig leder i 60% stilling

 Arbeidsoppgaver

 • Utvikle idrettslagets inntektsgrunnlag gjennom samarbeid og sponsorater
 • Ansvar for søknader om tilskudd og mva refusjon 
 • Økonomiansvar og kontakt mot regnskapsfører og undergruppenes kasserere
 • Utvikle lagets organisasjon og prosesser
 • Saksforberedelser til klubbens hovedstyre i samarbeid med styreleder
 • Kommunikasjon med samarbeidspartnerne; særforbund, idrettsrådet, kommune, idrettskretsen, mv. 
 • Tilrettelegger for marked og arrangementsarbeid

Ønskede Kvalifikasjoner

 • Erfaring fra markedsarbeid og merkevarebygging 
 • Gode lederegenskaper
 • Høyere utdanning er en fordel, men kan erstattes av relevant erfaring
 • God administrativ og økonomisk forståelse
 • Erfaring med arbeid i idrettslag eller lignende organisasjonsarbeid, samt arrangementer, prosjekter og tilrettelegging av dette mm.

Egenskaper

 •  Strukturert og løsningsorientert
 •  Initiativrik og god til å jobbe selvstendig og i team
 •  Relasjonsbyggende, proaktiv og utadvendt
 • Strategisk og nytenkende
 •  Evner å engasjere, og få frivillige til å dra i samme retning

Vi tilbyr en spennende og allsidig stilling med høy grad av fleksibilitet. Du vil få en nøkkelrolle i arbeidet med å utvikle Hemsedal Idrettslag inn i fremtiden. Din innsats vil bety mye for mange i vårt lokalsamfunn. 

Lønn etter avtale. 

Arbeidssted: Veksthuset, turistkontoret.

For mer informasjon, ta kontakt med styreleder Hege Jacobsen, mobil: 410 27 772

Søknad sendes: Søknad med CV på e-post til: styreleder@hemsedalil.no

Søknadsfrist: 17.mai 2020

Tiltredelse: Etter nærmere avtale 

 


 

 


0 Kommentar

Innkalling til skriftlig årsmøte i Hemsedal Idrettslag

Postet av Hemsedal IL den 30. Apr 2020

Innkalling til skriftlig årsmøte i Hemsedal IL 

Hemsedal Idrettslag har pga. Korona-situasjonen ikke fått avholdt ordinært årsmøte. Det gir oss noen nye praktiske utfordringer.

Hemsedal IL må fremlegge et vedtatt årsregnskap for 2019 innen 15.08.20 for å få momskompensasjon. Styret besluttet derfor i samråd med NIF at årsmøte 2020 blir delt i to: 

 • Et skriftlig årsmøte som behandler regnskap og balanse 2019
 • Et fysisk/digital årsmøte ut på høsten, hvor de resterende årsmøte saker behandles.  

Styret innkaller herved til skriftlig årsmøte i Hemsedal IL der regnskap og balanse skal behandles.  

Det skriftlig årsmøte avholdes med frist den 01.06.20 (1 måned fra innkallingsdato). 

Innspill, endringsforslag eller klager sendes til styreleder – Hege Jacobsen, styreleder@hemsedalil.no eller Hemsedal IL, postboks 65, 3560 Hemsedal. 

Saksgang skriftlig årsmøte:

 1. Frist for innsendelse av innsigelser fra stemmeberettigede medlemmer i HIL er senest den 15.05.20 
 2. Hovedstyret frist for svar ut innsendelser er den 22.05.20

 Det er slik at den som tier samtykker.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter er tilgjengelig for medlemmene Her

For å ha stemmerett:

 • Må man ha fylt 15 år i løpet av kalenderåret, og
 • Vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og
 • Ha betalt kontingent

Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8. 

Velkommen til skriftlig årsmøte!

Med vennlig hilsen

HIL Styret

Mal for innspill til skriftlig årsmøte.

 

 Et bilde som inneholder tegning

Automatisk generert beskrivelse

 

 

 

 

 


0 Kommentar

Fotballbanen åpen

Postet av Hemsedal IL den 8. Apr 2020


Banene er nå brøytet. Men det er strenge regler for aktiviteten, se "Fotballens koronavettregler". Alle foreldre må ta ansvar for egne unger og sørge for at de oppfører seg i henhold til reglene. Skilt med koronavettreglene er satt opp ved banen. Dersom folk bryter reglene kan vi bli pålagt å stenge banen for aktivitet.

Alle må ha med egne fotballer, som skal rengjøres før og etter bruk (ref. regel nr. 5). Klubbhuset skal ikke benyttes inntil videre (adgangskoden er endret).

Skateparken er også brøytet så godt det lar seg gjøre. Siste rest av snø smelter trolig i løpet av en dag eller to.

Velkommen til begrenset aktivitet.


0 Kommentar

Viktig informasjon om korona virus og treninger i HIL

Postet av Hemsedal IL den 11. Mar 2020

All aktivitet i Hemsedal Idrettslag opphører

Som følge av den vanskelige situasjonen med Koronaviruset følger Hemsedal Idrettslag helsemyndigheter, Norges Idrettsforbund og de ulike særforbund sine krav og henstillinger om opphør av all aktivitet i idrettslag. Årsmøtet som er satt opp 25. mars utsettes på ubestemt tid.

Viktig informasjon til alle i Hemsedal Idrettslag angående korona situasjonen.

På bakgrunn av helsemyndighetenes føringer i den vanskelige korona situasjonen ber Norges idrettsforbund og olympiske og Paralympics komité om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning.

Styrkerommet er også stengt.

Hemsedal Idrettslag følger selvsagt de føringer som foreligger og avlyser all aktivitet på ubestemt tid.

Årsmøtet som var satt opp 25. mars utsettes på ubestemt tid. Norges Idrettsforbund har i lys av situasjonen som råder satt ny frist for gjennomføringer av årsmøter i idrettslag til 15.juni.

Her kan du lese Norges idrettsforbund sin sak om denne henstillingen0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline